Pondus Eliteserien 4 (51085)

Pondus Eliteserien 4

Frode Øverli
Kjøp
349,- 399,-
På lager Sendes fra oss innen 1 virkedag

Pondus Eliteserien – som for første gang presenterer Pondus komplett og kronologisk – er en obligatorisk investering for alle seriøse Pondusfans. Med sitt vell av ekstramateriale blir hver utgivelse rene julekvelden for bokkjøpere og kritikere – og det rene mareritt for hardtarbeidende redaktører med nådeløse krav til kvalitet.

I Pondus Eliteserien 4 samles striper og søndagssider fra juli 1999 til mai 2000. Den pur unge Frodes Fantomet-striper – selve begynnelsen på karrieren – presenteres bredt. Og sensasjonelt nok kan vi vise en Donaldside Frode tegnet – og fikk refusert. Bokens hovedperson er coverboy Påsan, en kar som får sin første søte smak av kjærligheten I spesialhistorien “Myk pakke” fra juleheftet 1999.

“Mange forlag venter altfor lenge før de setter i gang med et prosjekt som “Eliteserien”. (…) Ikke så med Serieforlaget, som har satt i gang tidenes praktbokserie mens Frode Øverli fremdeles er i full vigør og kan bidra med små plattheter her og der. (…) Ellers må man jo bare applaudere en bok som tar gravearbeidet så på alvor at de spar opp arkivet til Olsvik menighetsblad og Bellona Magasin på jakt etter Øverli-originaler.” Walter Wehus – Bergens Tidende om Pondus Eliteserien 3

Bla i Pondus Eliteserien 4

Forfatter
ISBN
EAN
Publiseringsdato
Format
Antall sider

KJØP TRYGT PÅ UNIVERS.NO

Hos oss skal du alltid kjøpe billig, kjapt og trygt.

Fri frakt v/kjøp over 400 kr

14 dagers angrefrist

Trygg handel

Ring oss:
22 77 25 10
22 58 51 00 abonnem.