90's Love song (50875)

90's Love song

Tor Ærlig
Kjøp
149,- 349,-
På lager Sendes fra oss innen 1 virkedag

Joril og Knut vil, på hver sin kant, bort og vekk – Joril fra det lille drittstedet der alle kjenner alle, Knut fra herskesyke Lise.

Brent barn o.s.v. – uansett bestemmer begge seg for en lang pause fra hele parringsleken. Singelliv. Sølibat. Studier. Kall det hva du vil. Og begge er nær ved å lykkes. Ja, hadde det ikke vært for den fordrukne psykologidosenten og tivolientertaineren, Valemon Wolfmann, hvem vet hva som ville skjedd?

90's LOVE SONG er en hyllest til kjærligheten, en forviklingshistorie på høyt gir og et flashback i fire farger til de tidlige nittiåra. Både muren og Sovjetsamveldet har falt, og hockeysveisen synger på siste verset. Og svaksynt av kjærlighet kan man i verste fall tenke at det er klokt å sette barn til verden. Farlig når man befinner seg et knips med fingrene fra en fargeløs virkelighet.

En romantisk komedie for jenter og gutter i alle aldre, enten du selv vokste opp tidlig på nittitallet, eller om du lurer på hvorfor foreldrene dine ble som de ble.

Tor Ærlig, alias Tor Erling Naas, er født lenge før nittitallet, og har gjort seg godt bemerket med sine tegneserier gjennom mange år. Han er en allsidig tegner og manusforfatter som bor på den ytterste nøgne ø med sin fagre kone og to likeså vakre sønner (begge født på nittitallet).

Forfatter
ISBN
EAN
Publiseringsdato
Format
Aldersgruppe
Antall sider

KJØP TRYGT PÅ UNIVERS.NO

Hos oss skal du alltid kjøpe billig, kjapt og trygt.

Fri frakt v/kjøp over 400 kr

14 dagers angrefrist

Trygg handel

Ring oss:
22 77 25 10
22 58 51 00 abonnem.