Hjalmar gir jernet! (1361-13-001)

Hjalmar gir jernet!

Nils Arne
Kjøp
49,90
På lager Sendes fra oss innen 1 virkedag

I Hjalmar 2: Hjalmar gir jernet møter vi en likestilt mann som tar sine femti prosent av barnas bæsjebleier. Men når det kommer til oppussing må han – merkelig nok – stå for hundre prosent av jobben.

Hjalmars fullstendig fraværende evner som handy-hønk er selve dette albumets pièce de résistance i en 10-siders spesialhistorie. Og legg merke til at vi er atskillig flinkere med å få sånne froskespisertødler riktig vei over e-ene enn Hjalmar er til å snekre.

Andre høydepunkter er onkel Ågrims drøye anekdoter om V-gitarer og Ozzys snabbedask, kona til Kantens kommentarer til et utvalgt knippe striper og den ulikelige forlagsredaktøren Katlas twitring.

Tegner Nils Axle Kanten er relativt sett en fersking i norsk tegneseriesammenheng, men har allerede vunnet en rekke priser. I 2008 vant han VGs tegneseriekonkurranse med serien Firekanta, og i 2009 kom han på andreplass i Dagbladets konkurranse med nettopp Hjalmar. I fjor ble han tildelt Pondus-prisen (100.000 kraftige rumpespark og like mange kroner) fra Frode Øverli og Egmont. Han vant dessuten en pris snus i en håndbakkonkurranse på den lokale puben nylig, riktignok fra en 72 år gammel dame i rullestol.

Hjalmar går nå i over 20 norske aviser, blant annet i VG, Hamar Arbeiderblad og Bergens Tidende. Den publiseres også i utland som Finland, Sverige og Danmark.

Forfatter
Publiseringsdato

KJØP TRYGT PÅ UNIVERS.NO

Hos oss skal du alltid kjøpe billig, kjapt og trygt.

Fri frakt v/kjøp over 400 kr

14 dagers angrefrist

Trygg handel

Ring oss:
22 77 25 10
22 58 51 00 abonnem.